Magunkról

A Reakció rendszertelenül publikáló, online közéleti-kulturális magazin, mely javarészt véleményt nyilvánít belpolitikai/szociális/egyéb eseményekről, "földalatti" kulturális rendezvényekről, kiadványokról számol be, kevésbé ismert művészeti csoportokkal, alkotásokkal foglalkozik, vagy ha épp olyan kedve van, a mainstream média által arcunkba tolt termékeket veszi elő és kritizálja. Célunk az informálás, a szórakoztatás és bizonyos témákban a szubjektív véleménynyilvánítás. Írásaink egy részében a valóság és a fikció gyakorta keveredik, céljuk pusztán a szórakoztatás, nevettetés, egyéb emóciók kiváltása. Ki-ki döntse el mit hisz el, mit vesz komolyan, illetve mit nem.

A szerkesztőség nem feltétlenül vall egyező nézeteket a honlapon megjelentetett cikkek tartalmával. A szerkesztők által megjelentetett írásokért az oldal nem, kizárólag az adott cikk íróját terheli felelősség. Az oldalon bárki megjelentethet írásokat, amennyiben azt a szerkesztők jóváhagyták.

Nem kívánunk senkinek életmódbeli tanácsokat adni, nem szolgálunk követendő példával, nincs szándékukban senkit befolyásolni. Az oldal megtekintése a néhol obszcén, vulgáris tartalom miatt csak 16 éven felüli olvasóknak ajánlott.

A Reakció szerkesztői beleegyeznek írásaik más oldalakon történő másodközlésébe, abban az esetben, ha a http://reakcio.info forráshely, illetve az adott cikket író alkotó neve jól láthatóan fel vannak tüntetve az újraközlés esetében. Ezek mellett a publikálásról a szerkesztőséget is tájékoztatni kell!

Más módon történő felhasználás lopásnak minősül, így a plagizáló személy – illetve médium – polgárjogi per alá vonható.

Amennyiben lelkesedést, késztetést, meg persze tehetséget érzel magadban ahhoz, hogy cikkeket, beszámolókat, kritikákat írj, interjúkat készíts (akár napi rendszerességgel, akár teljes mértékben rendszertelenül), abban az esetben te is lehetsz a szerkesztőségünk tagja. Nincs más dolgod, mint hogy írj nekünk egy e-mailt a reakcioinfo@gmail.com címre, küldj magadról egy rövid bemutatkozást és csatolj kettő, bármilyen sajtóműfajban íródott próbaírást. Mivel jelenleg nonprofit kezdeményezésként működünk, így egyelőre a munkát anyagiakban honorálni sajnos nem tudjuk, viszont szerkesztői hozzáférést, publikálási jogot kapsz az oldalon.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése